תמיד כאן לשירותך

שיתופי פעולה מסחריים

שני יזמים נכנסו למשרדנו והסבירו לנו מה הקונספט העסקי שהם מעוניינים לקדם. כיצד מתקדמים מכאן?

כאשר היזמים מגיעים אלינו בטרם היציאה לדרך המשותפת (וכך עדיף) אנו נבנה את המסגרת המשפטית המתאימה לפעילות (חברה, שותפות או אף לא אחת מהן).

בנקודה זו יתחיל תחקיר מעמיק מה כל צד מביא ולמה הוא שואף? כיצד הם מתכוונים לנהל את העסק? כיצד תתקבלנה ההחלטות? האם מבצעים לפני כן פיילוט כלומר תקופת מבחן? כיצד מתחלקים הצדדים באחריות לפעילות המשותפת? האם יש חשש לניגוד אינטרסים? ואם כן כיצד מתמודדים עמו? האם הכוונה להכניס בעתיד שותפים נוספים? משקיעים ? כיצד יתנהל המימון? הלוגיסטיקה? מה עושים כאשר ישנן מחלוקות וכיצד יוצאים משיתוף הפעולה העסקי? היכן יפעל העסק המשותף? מי יהיו הלקוחות? ועוד ועוד…

במקרים רבים משרדנו מוכנס בסוד העניינים כאשר שיתוף הפעולה כשל והצדדים מצויים בשלב בו הם מאשימים זה את זה. גם כאן יש לנתח היטב את המצב הכלכלי, העסקי, האמוציונלי ולהציע פתרון יעיל חסכוני וכזה התואם בצורה המיטבית את צרכי הלקוח.

משרד עוה”ד אריק אריאל מתמחה בתחום ויתן מענה ופתרונות ראויים במסגרת שיתופי פעולה מסחריים.

תמיד כאן לשירותך

עוד בנושא

האם חתמה בשם הבן על הזמנת שירותי תיווך ועל זכרון דברים לרכישת דירה. התברר כי לאם לא היה יפוי כח מבנה. האם המתווכת זכאית לדמי תיווך?

עיקרי העובדות הלקוחה חתמה בשם בנה על הזמנת שירותי תיווך בה נכללה דירה בנצרת עלית (כיום: “נוף גליל”) שהוצגה לה בידי המתווכת. האם הלקוחה חתמה

קרא עוד »

מכירה ורכישת דירות

מכירה ורכישת דירות הינה לכאורה פעולה סטנדרטית במקרקעין שכן אנו עוסקים בהסכמי מכר או רכישה של דירות שאינן דורשות, כפי שיש שסוברים, מיומנות מיוחדת. טעות!

קרא עוד »